Početak prodaje pretplatnih karata za mjesec decembar

Obavještavamo korisnike javnog gradskog prevoza da će u srijedu, 29.11.2017. godine početi prodaja svih vrsta pretplatnih karata za mjesec decembar 2017. godine, osim za penzionere.

Prodajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima rade od 07:00 – 17:30 sati, a u subotu 02., 09. i 16. decembra radit će od 08:00 – 13:30 sati. Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00 – 15:00 sati, te prve dvije subote u mjesecu od 08:00 – 13:30 sati.

Molimo korisnike da kupone za javni gradski prevoz kupuju isključivo na prodajnim mjestima GRAS-a, kako bi izbjegli kupovinu falsifikovanih karata, a samim tim i odgovornost za posjedovanje neispravne vozne karte. Plaćanje usluga prevoza direktno utiče na redovnost i kvalitet javnog gradskog prevoza. Zahvaljujemo svim korisnicima na razumijevanju, a posebno onim putnicima, institucijama i privrednim subjektima koji redovno plaćaju naše usluge. 

 

Foto: sarajevski.ba

O preduzeću

KJKP GRAS Sarajevo (Kantonalno Javno Komunalno Preduzeće "Gradski saobraćaj" d.o.o. Sarajevo) je komunalno preduzeće sa sjedištem u Sarajevu. Javni promet se obavlja u vidu tramvajskog, autobuskog, trolejbuskog i minibuskog saobraćaja u Sarajevu i njegovoj okolini. Osim toga, KJKP GRAS održava i kosi lift u naselju Ciglane.

©2018 KJKP "Gradski saobraćaj" d.o.o. Sarajevo

Search